Sturen bij de Buren 20 t/m 22 mei 2022

Sturen Bij De Buren 2022

Het ‘Sturen bij de Buren’ is al veel jaren een weekeinde waar vele van jullie aan deelnemen.

 

Het begon in het ‘Klooster’ in Simpelveld. Helaas vertrokken de ‘monniken’ en moesten wij op zoek naar een alternatief. Het concept, begin juni een weekend naar de Vulkaan Eifel, goed hotel,

mooie routes en dat alles voor een zeer schappelijke prijs, bleef het uitgangspunt.

Hotel Pappelhof in Weidenbach was een prima alternatief. We hebben daar veel plezier gehad en mooie routes gereden. De eigenaar van Pappelhof heeft ons echter aangegeven dat het bereiden van het avondeten voor een grote groep een probleem gaat geven. Het van de Menukaart eten op vrijdag is het komend jaar niet meer mogelijk. Voor 2023 ziet het ernaar uit dat het avondeten helemaal geen mogelijkheid meer is. Daarbij komt de ervaring van ‘ons’ als organisatie dat de service en kwaliteit van het hotel niet meer voldoet aan de huidige tijd. Na 9 jaar Pappelhof zijn wij dan ook op zoek gegaan naar een alternatief.

Met de TTB gaan we ook vaak naar de omgeving van de Eifel. De routes op vrijdag gaan inmiddels door bekend gebied. Wat anders dus!

 

Hotel

 

 

In 2022 gaan we met SdbB naar het Sauerland. We hebben een hotel gereserveerd in Hallenberg-Hesborn net achter Winterberg. Het is Hotel Hesborner Kuckuck. Alleen de naam al! Het is een hotel met voldoende kamers voor ons. De uitbaters zijn Nederlanders.

Hemelvaart en Pinksteren vallen dat jaar laat. Vandaar dat we wat eerder het SbdB weekeinde organiseren en wel op 20,21 en 22 mei 2022.

Het is een motorrijders hotel met ruime parkeergelegenheid voor de motoren, ruime kamers, een goede keuken en zelfs een wellnes (niet een prioriteit maar leuk meegenomen)

Ons verblijf is op basis van halfpension dus ook op de vrijdag is het eten al verzorgd en bij de prijs voor het weekend inbegrepen!

De hotels zijn in het algemeen duurder geworden. De prijs voor het weekend is dus wel wat hoger. De betere voorzieningen, kamers en keuken maken dat ruimschoot goed.

 

Kosten:
Slapen op een twee persoonskamer is €160,- p.p

 

 

Het hotel hanteert een annuleringsregeling. Na 19 april 2022 gaat annuleren geld kosten. Dat is niet fijn! Na deze datum kunnen we je dan ook geen kamer meer garanderen. Geef je dus tijdig op! Wij zijn ook benieuwd naar ons nieuwe hotel. De routes zijn al klaar.

 

Helaas alle bedden zijn bezet!

 

Namens de TC,


Wim Brabander