Home

Welkom op de website van MAC Zandvoort

MAC Zandvoort is een vereniging met ruim 500 leden. De één meer dan de ander maar allen sportief en actief bezig met motor- en/of autosport. Hoe kan het ook anders als je een speciale band hebt met het Circuitpark Zandvoort.

Circuit Dag 2018

 

De inschrijving voor de CIRCUIT DAG is geopend

 

Op Woensdag 4 juli organiseren weer de Circuit Dag.

 

Incheken kan vanaf 11:00 uur, de start is om 13:00 uur.

Je rijd 5 sessies van 20 minuten.

We stoppen om 17:00 uur

 

De kosten zijn € 165,00

 

 

 

Inschrijven doe je via het inschrijf formulier

 

 

De Sport Commissie

 

 

 

 

 

TTB 2018: 24, 25 en 26 augustus 2018. Inschrijving is geopend!

TTB 2018

 

Na elke TTB hebben we medio oktober een evaluatie en voorbespreking over de komende editie. En dan is altijd de grote vraag: waar gaan we komend jaar naar toe? Dan kijken we meestal naar een regio of gebied waar we jaren geleden voor het laatst waren of, nog beter, helemaal nog nooit zijn geweest. En dit jaar hebben we zo’n gebied gevonden! We gaan namelijk naar Rotenburg an der Fulda, gelegen in de deelstaat Hessen. Een heel fraai stadje met oude vakwerkhuizen. Qua afstand een pittig eindje rijden, vergelijkbaar met de bestemming Schotten waar we in 2009 zaten. Niks om je druk over te maken overigens, de vrijdagroute is nog geen 60 km langer dan afgelopen jaar. We rijden op vrijdag en zondag een flink eind door het Sauerland en mijden daarbij de hele kleine krappe kronkelweggetjes zodat we lekker door kunnen rijden. We komen dan ook vaker door dorpjes zodat tanken en de horeca ook geen problemen geeft. Op zaterdag rijden we een hele mooie route richting het “zuid-oosten” door een gebied waar we nooit eerder zijn geweest. Rotenburg an der Fulda dus, waar we een uitstekend 4-sterren hotel hebben gevonden: Posthotel Rotenburg. Zoals jullie van ons gewend zijn beschikt ook dit hotel weer over een uitstekend restaurant, een leuke bar, een terras in de tuin en voor de liefhebbers een sauna en stoombad. En alles is bij de scherpe prijs inbegrepen.

Het eerste weekend van mei gaan we de routes narijden en het hotel bekijken waarbij we de laatste puntjes op de i zetten. Inschrijven kan nu al en wacht daar niet te lang mee. Dus niet op een clubavond roepen dat je meegaat maar je inschrijven via de website vd MAC Zandvoort. Alleen op die manier hebben wij een correct overzicht van wie er meegaan. We hebben 60 bedden gereserveerd. We gaan de uiterste inschrijfdatum dit jaar iets strakker hanteren want het op het allerlaatst opgeven (afhankelijk van de weersberichten?) of afzeggen, en dan toch mee willen, geeft ons en het hotel een bult werk en stress waarbij we ook nog eens de kans lopen dat het hotel ons flinke kosten in rekening brengt.

 

ook dit jaar kunnen wij dit weekeinde voor een gustige prijs aanbieden:

 

Helaas zijn er geen 1 persoons kamers meer beschikbaar !!!

Slapen op een 2 p.k kost je € 135.- per persoon.

 

Inschrijven kan hier op de website! Nieuw is echter wel dat je de boeking pas kan maken als je betaald hebt. Zonder te betalen stopt de inschrijving!

 

 

Hou voor het laatste nieuws onze eigen Facebookpagina MAC Zandvoort TTB in de gaten!

 

De toercommissie.

De Clubavonden

Onze clubavonden kunnen door iedereen worden bezocht.
 
Dag en tijd:    elke woensdagavond vanaf 20.00 uur.
Lokatie      :    OCA Plaza op het circuitpark Zandvoort
                     (achter de hoofdtribune)


De clubavond op woensdagavond vervalt als we in dezelfde week ook een vrijrijd-evenement hebben. Zie hiervoor de agenda.

 

 

De vrijrijden data staan weer in de agenda !!!

Zet de vrijrijden avonden in agenda met een zonnetje erbij! Wij gaan er van uit dat de zon schijnt! ;-) Wij zien je weer graag verschijnen op het mooie circuit in Zandvoort

agenda

 

De MAC Zandvoort circuitmiddag is op woensdag 4 juli 2018!

Ook lichte motoren zijn welkom bij het vrijrijden.

Heb jij een klein rijbewijs of een motor met beperkt vermogen? Dan ben je ook van harte welkom bij het vrijrijden op het circuit.

Motoren met 11, 25 of 35 kW kunnen in de witte groep meerijden. Hierdoor is het snelheidsverschil kleiner. Dat is veiliger en ook leuker.

 

Als je vragen hierover hebt dan kun je die via de vraagbaak stellen.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van het wel en wee van onze club?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws en informatie van en over de MAC Zandvoort.

De nieuwsbrief is ook voor niet-leden. Ons clubblad "De Band"  ontvang je alleen als je lid bent.

 

Heb je je al opgegeven maar ontvang je geen bevestigingsmail of nieuwsbrief dan heb je mogelijk een verkeerd emailadres ingegeven. Bij de laatste nieuwsbrief waren circa 10 foute emailadressen.

Geef jezelf dan nog een keer op en reageer op de bevestigingsemail.

MACZandvoort nu ook op Twitter en Facebook!

De laatste tweets vindt je op:

https://www.maczandvoort.nl/twitter/ of  

https://twitter.com/MACZandvoort

 

Zie ook de balk bovenaan de website.

 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010797613578