Home

Welkom op de website van MAC Zandvoort

MAC Zandvoort is een vereniging met ruim 500 leden. De één meer dan de ander maar allen sportief en actief bezig met motor- en/of autosport. Hoe kan het ook anders als je een speciale band hebt met het Circuitpark Zandvoort.

Rijders Instructie Ochtend (RIO) op zaterdag 17 maart, 8.30 uur

Voordat je als lid mag vrijrijden op het circuit is het verplicht dat je de Rijders Instructie Ochtend gevolgd hebt. Tijdens deze ochtend krijg je instructie over wat onze procedures zijn en welke veiligheidsmaatregelen wij treffen. Je wordt geïnstrueerd over het handelen tijdens bepaalde situaties als je langs de baan staat of als rijder op de baan bent. Je krijgt de belangrijke infomatie over alle vlagsignalen en het portofoon gebruik.

 

Inschrijven voor de RIO doe je met het inschrijfformulier staat op de linker zijde van deze pagina. We zien je graag op zaterdag 17 maart in het OCA Plaza op het circuitpark Zandvoort. We beginnen om 8.45 uur, dus zorg dat je op tijd (8.30 uur) aanwezig bent.

 

Voor alle duidelijkheid: Je moet een keer aan de RIO hebben deelgenomen om op het circuit te rijden.

 

Heb je een tijd geleden de  Rijders Instructie Ochtend gevolgd en wil je de kennis opfrissen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 

De Sportcommissie

Inschrijving Sturen bij de Buren 2018 geopend !!!

We gaan dit jaar op 1, 2 en 3 juni weer naar hotel “Pappelhof” in Weidenbach. Drie dagen met mooie routes, goed eten, lekker drinken en veel sterke verhalen.

De TC heeft de nieuwe routes al klaar. In april gaan we deze testen om te kijken of zo voldoen aan wat wij jullie beloven. Er zijn op dit moment 10 één persoonskamers beschikbaar. Wil je lekker alleen snurken? Schrijf je dan snel in. Er zijn ook 15 twee persoonskamers gerserveerd. Ga er niet vanuit dat we nog meer kunnen boeken. Het zou jammer zijn als je niet mee kan......

 

Kortom veel plezier en voor een hele schappelijke prijs € 95,- p.p. op basis van een 2 persoonskamer. In een singlekamer voor € 110,-. 

 

Schrijf je nu in met het inschrijfformulier in het linkermenu op deze webpagina. Vergeet  niet te betalen met Ideal. Dan is je inschrijving pas definitief! 


Ben je geen lid van de MAC Zandvoort kost het € 10,- extra, een goede reden om snel lid te worden, naast alle andere leuke voordelen die je krijgt, vrijrijden op het circuit van Zandvoort voor een scherpe prijs, clubavonden en diverse kortingen bij onze sponsors.

 

Let op,

 

er zijn alleen nog enkele bedden

 

op een 2 persoons kamer over.

 

Namens de Toer Commissie,

 

Wim Brabander

 

De vrijrijden data staan weer in de agenda !!!

Zet de vrijrijden avonden in agenda met een zonnetje erbij! Wij gaan er van uit dat de zon schijnt! ;-) Wij zien je weer graag verschijnen op het mooie circuit in Zandvoort

agenda

 

De MAC Zandvoort circuitmiddag is op woensdag 4 juli 2018!

Ook lichte motoren zijn welkom bij het vrijrijden.

Heb jij een klein rijbewijs of een motor met beperkt vermogen? Dan ben je ook van harte welkom bij het vrijrijden op het circuit.

Motoren met 11, 25 of 35 kW kunnen in de witte groep meerijden. Hierdoor is het snelheidsverschil kleiner. Dat is veiliger en ook leuker.

 

Als je vragen hierover hebt dan kun je die via de vraagbaak stellen.

De Clubavonden

Onze clubavonden kunnen door iedereen worden bezocht.
 
Dag en tijd:    elke woensdagavond vanaf 20.00 uur.
Lokatie      :    OCA Plaza op het circuitpark Zandvoort
                     (achter de hoofdtribune)


De clubavond op woensdagavond vervalt als we in dezelfde week ook een vrijrijd-evenement hebben. Zie hiervoor de agenda.

 

 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van het wel en wee van onze club?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws en informatie van en over de MAC Zandvoort.

De nieuwsbrief is ook voor niet-leden. Ons clubblad "De Band"  ontvang je alleen als je lid bent.

 

Heb je je al opgegeven maar ontvang je geen bevestigingsmail of nieuwsbrief dan heb je mogelijk een verkeerd emailadres ingegeven. Bij de laatste nieuwsbrief waren circa 10 foute emailadressen.

Geef jezelf dan nog een keer op en reageer op de bevestigingsemail.

MACZandvoort nu ook op Twitter en Facebook!

De laatste tweets vindt je op:

http://www.maczandvoort.nl/twitter/ of  

http://twitter.com/MACZandvoort

 

Zie ook de balk bovenaan de website.

 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010797613578