TTB 2021: 27 t/m 29 augustus

TTB 2021 van 27 t/m 29 augustus

 

Editie 2020 van de Toertocht Buitenland, met bestemming Irrel, was in alle opzichten uitzonderlijk. Het voorrijden werd noodgedwongen tot twee keer toe uitgesteld, de Coronamaatregelen werden daarentegen gelukkig net op tijd versoepelt zodat de horeca en de hotels weer open waren, we konden eind augustus wegens prima weersomstandigheden lekker buiten zitten (dus zonder mondkapje) met een pot bier plus braadworst en achteraf bleek de TTB zo’n beetje het enige evenement wat doorging!

En, we hebben als organisatie voor het eerst geen avondje evaluatie kunnen houden, want daarvoor was ons groepje alweer te groot voor tijdelijk Clubhuis vd Valk. Alles moest dus helaas via de mail en whatsapp besproken en beslist worden, maar gelukkig doen we het niet voor het eerst. De taakverdeling, de rekensommetjes, een paar verbeterpuntjes; ach, dat lukt zo ook wel. Maar raar en ongezellig is het wel. Juist dat uitwisselen van voorvallen en verhalen, de laatste roddels en MACZ-gebeurtenissen, en de voorpret van een nieuwe bestemming plus routes maakt het nou juist zo leuk. Nou ja, het is niet anders.Tot zover het afgelopen seizoen.

 

Hotel Restaurant Wetzlarer Hof (1)

 

Maar dan het goede nieuws: we hebben er weer zin in en we gaan uiteraard ook in 2021 weer knallen met een geweldig weekendje sturen. Waar gaan we dit jaar naar toe? Na lang zoeken en offertes uitpluizen zijn we uitgekomen in de deelstaat Hessen en wel bij het prachtige vakwerkstadje Wetzlar. En daar, vlakbij het historische centrum, verblijven we in Hotel Wetzlarer Hof. Uiteraard kijken we bij de selectie zeker naar de prijzen maar ook de manier waarop het contact verloopt (reageren ze snel en enthousiast), de hotelfaciliteiten, parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van een leuke bar/restaurant betekenen extra puntjes. En bij Wetzlarerhof hadden wij het beste gevoel. Op dit moment zijn we nog druk aan het sleutelen aan de routes, die we (vooralsnog) tijdens het laatste weekend van mei gaan voorrijden. Mits Corona niet weer roet in het eten gooit natuurlijk, maar dat zien we dan wel weer.  Twee jaar geleden zaten we zo’n 40 km westelijker in Hadamar. Dat levert voor de zaterdagroute geen problemen op, we rijden dan gewoon een heel andere kant op, maar we willen op de heen- en terugweg natuurlijk niet over dezelfde wegen rijden als destijds. Zou dat dan een straf zijn? Nee, zeker niet maar voor ons is het altijd weer een uitdaging om andere, nieuwe wegen te vinden. En dan nog meer goed nieuws: de inschrijving is bij deze geopend! Dus, ben je een beetje Coronamoe, kun je niet wachten om je brommer weer eens flink de sporen te geven, heb je behoefte aan een zeer leuk vooruitzicht: schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je bent dan in ieder geval verzekerd van deelname en voor ons als organisatie is het richting het hotel ook altijd prettig om alvast te kunnen mededelen dat we al wat deelnemers op de lijst hebben staan.

De datum: 27 t/m 29 augustus 2021

 

De kosten:

o.b.v. 2 persoons kamer p.p. € 150,00

1 persoons kamers zijn niet meer beschikbaar.

 

 

De Toer Commissie