TTB 2018: 24,25 en 26 augustus 2018

TTB 2018 Rothenburg an der Fulda! 24, 25 en 26 augustus 2018.

TTB 2018

 

Na elke TTB hebben we medio oktober een evaluatie en voorbespreking over de komende editie. En dan is altijd de grote vraag: waar gaan we komend jaar naar toe? Dan kijken we meestal naar een regio of gebied waar we jaren geleden voor het laatst waren of, nog beter, helemaal nog nooit zijn geweest. En dit jaar hebben we zo’n gebied gevonden! We gaan namelijk naar Rotenburg an der Fulda, gelegen in de deelstaat Hessen. Een heel fraai stadje met oude vakwerkhuizen. Qua afstand een pittig eindje rijden, vergelijkbaar met de bestemming Schotten waar we in 2009 zaten. Niks om je druk over te maken overigens, de vrijdagroute is nog geen 60 km langer dan afgelopen jaar. We rijden op vrijdag en zondag een flink eind door het Sauerland en mijden daarbij de hele kleine krappe kronkelweggetjes zodat we lekker door kunnen rijden. We komen dan ook vaker door dorpjes zodat tanken en de horeca ook geen problemen geeft. Op zaterdag rijden we een hele mooie route richting het “zuid-oosten” door een gebied waar we nooit eerder zijn geweest. Rotenburg an der Fulda dus, waar we een uitstekend 4-sterren hotel hebben gevonden: Posthotel Rotenburg.

 

csm_9_FTK_048_posthotel_8a57f38332

 

Zoals jullie van ons gewend zijn beschikt ook dit hotel weer over een uitstekend restaurant, een leuke bar, een terras in de tuin en voor de liefhebbers een sauna en stoombad. En alles is bij de scherpe prijs inbegrepen.

Het eerste weekend van mei gaan we de routes narijden en het hotel bekijken waarbij we de laatste puntjes op de i zetten. Inschrijven kan nu al en wacht daar niet te lang mee. Dus niet op een clubavond roepen dat je meegaat maar je inschrijven via de website vd MAC Zandvoort. Alleen op die manier hebben wij een correct overzicht van wie er meegaan. We hebben 60 bedden gereserveerd. We gaan de uiterste inschrijfdatum dit jaar iets strakker hanteren want het op het allerlaatst opgeven (afhankelijk van de weersberichten?) of afzeggen, en dan toch mee willen, geeft ons en het hotel een bult werk en stress waarbij we ook nog eens de kans lopen dat het hotel ons flinke kosten in rekening brengt.

Toer Tocht Buitenland 2018 is van 24 t/m 26 augustus.

 

 

 

 

Hou voor het laatste nieuws onze eigen Facebookpagina MAC Zandvoort TTB in de gaten!

 

De Toercommissie.